Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

Sangkveld på Disen gård

Sangkveld på Disen gård

Endelig kan vi møtes å synge igjen og spise pølser. Sett av datoen og møt opp, ingen påmelding, kr 100,- betales/vippses ved inngangen. I tillegg til levende tonefølge kommer også Lars Helge Frivold for å fortelle om 'Tarmristeren' (dilligensen til Vandkuranstalten). Alle er velkommen.

Les mer
Tur til Maridalen Bygdetun 24.mai

Tur til Maridalen Bygdetun 24.mai

MARIDALEN BYGDETUN var pyntet til fest da tyve lokalhistoriske venner trosset værmelding om regn og vind og hadde en flott aften. Nestleder i styret til Maridalen Bygdetun, Lars Flugsrud, ønsket velkommen og guidet rundt i de flotte utstillingene i fjøset, møkkakjelleren og bryggerhuset. Det er rom som har behold navnet fra den gang Øvre Kirkeby ble drevet som gårdsbruk. Bildene viser Ståle Pinslie og Lars Flugsrud som holder foredrag.

Les mer
Spennende funn i Lillomarka

Spennende funn i Lillomarka

Årets fullmånemøte var viet kulturminner i Lillomarka. Dem er det mange av og Håvard Pedersen ga en oversikt om alt fra fangstgroper til uteliggerhytter. Mens Kim Steinar Kværner-Strømberg gikk nærmere inn på det som ligger gjemt under bakken og er av metall og hvordan han finner og registrerer funn.

Les mer
[VEILEDNING] Aktuelle tema og linker. F.eks. til Sponsorer eller Grasrot.